badminton80

 WEZEP – Amptmeijer Badminton ’80 organiseert tijdens de Nationale Sportweek en de Week van het Badminton een nieuw evenement: Speed Date Badminton! De vereniging nodigt je uit om ook te komen en kennis te maken met de sport badminton op woensdag 19 september.  Deelname is geheel gratis. Deze avond wordt er van 20.00 tot 21.00 uur ‘gedate’ op de badmintonbanen van de Kamphal te Wezep. Er worden potjes van maximaal 10 minuten gespeeld, daarna wordt er gewisseld. Zo sta je 6x te spelen op diverse banen met steeds verschillende mensen. Hierdoor maak je snel kennis met de leden en andere daters, je leert de vereniging kennen en je ervaart het hedendaagse badmintonspelletje.

Ben je zo groen als gras als het op badminton aankomt? Heb je vroeger gespeeld als recreant of competitiespeler? Vind je het gewoon leuk om een keer mee te spelen? Dan ben je van harte welkom! Het enige dat van je gevraagd wordt  is dat je ouder dan 18 jaar bent en dat je badmintonnen wilt proberen.

Na afloop van het daten is er de mogelijkheid om nog even te blijven spelen. De zaal is beschikbaar tot 22.30 uur. Ook voor de derde ronde nodigt e vereniging je uit om aan de bar nader kennis te maken en onder het genot van een drankje nog even na te praten.

Daarnaast is het op woensdag 19 september Open Dag bij Badminton '80. Sport je liever overdag? Dan kun je ’s ochtends komen spelen van 9.00 uur tot 11.00 uur. En de jeugd van 5 tot 18 jaar is ’s avonds welkom van 18.00 tot 19.15 uur. Dus er is voor iedereen wel wat te beleven binnen Amptmeijer Badminton ’80.

 Amptmeijer Badminton ’80 is een vereniging waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. Er wordt speeltijd aangeboden voor jong en oud, recreanten en competitiespelers. Er is altijd een groep waar je bij kunt aansluiten.

 Het enige dat je nodig hebt om mee te doen is wat sportkleding, waaronder goede zaalschoenen. Een racket is te leen bij de vereniging.

Voor meer informatie kun je terecht op  www.amptmeijerbadminton80.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment