't LOO - Op zaterdag 18 oktober a.s. staat het hondensportevenement “De Oldebroeker Bokaal” weer bij VDH kringgroep Oldebroek e.o. op het programma. Ook deze aflevering van de jaarlijkse africhtingwedstrijd beloofd weer een spannend spektakel te worden. Er hebben zich maar liefst 21 combinaties ingeschreven.

Kringgroep Oldebroek wordt vertegenwoordigd door 7 leden die gaan proberen de bokaal in Oldebroek te houden.

Hans Smit met Bo Polsmaten, Peter van de Pol met Ilko von der Schulstrasse, Henk Mulder met Rapper vom Sennertal, Ada Witteveen met Boyca van Euroheim, Ingrid Janssen met Hunther Black Creek Valley, Arjan van der Scheer met DJ van haus Trivarba en Corry van de Pol met Darek van het Huttendarp hebben de laatste tijd extra hard getraind en “staan op scherp”.

Er wordt gestreden op drie onderdelen, te weten het speuren, het appèl (gehoorzaamheidsprogramma) en natuurlijk het altijd weer spectaculaire pakwerk.

Een bezoekje aan dit evenement is zeker de moeite waard. Vanaf 08.30uur tot ±16.00uur uur zijn de verrichtingen van de deelnemers te volgen op het terrein van VDH kringgroep Oldebroek e.o. aan de Vreeweg 67², t’ Loo. U bent van harte welkom. Een duidelijke routebeschrijving en overige informatie vindt u op de website, www.kgpoldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment