Jeugdspaaractie Boni

OOSTERWOLDE/ELBURG - Vrijdagavond zijn spelers van VSCO’61 C3 en B2 en Meisjes C1 actief geweest bij de Boni Supermarkt in Elburg in het kader van de Jeugdsponsoractie. Zij verzorgden de begeleiding bij het springkussen en het scoredoek van VSCO’61, die beide buiten de winkel stonden opgesteld. Hiermee en door het publiek ook aan te spreken, probeerden zij deze te overtuigen hun gespaarde munten te doneren t.b.v. VSCO’61.

Veel jeugd onder het winkelend publiek heeft zich uitermate goed vermaakt in het springkussen en de wat oudere jeugd heeft volop meegedaan met de wedstrijd die d.m.v. het scoredoek is gehouden. Iedereen mocht vijf keer schieten op het doek waarin ook vijf gaten zitten met vermelding van o.a. 10, 20 en 25 punten; maximaal kan de score dus 125 punten bedragen.

De jongelui met de vijf hoogste scores hebben daarmee ieder een prachtige oranjekleurige leren ‘FIFA World Cup Brasil’ voetbal verdiend.

Op zaterdag 15 november a.s. zullen spelers van zes VSCO’61 jeugdelftallen weer de nodige activiteiten ontplooien bij de Boni in Elburg in het kader van de Jeugdsponsoractie.

Muntjes, die bij andere Boni Supermarkten in de omgeving zijn gespaard, kunnen overigens worden ingeleverd bij Tijmen Pater in de kantine van VSCO’61. Hij zal ze dan in de spaarpot van VSCO’61 in de Boni Supermarkt in Elburg doneren.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment