OLDEBROEK - Zaterdagmiddag om 17:00 stond voor Dames 1 Blauw Wit de wedstrijd tegen Blok EVC op het programma. vorige week werd Nvc Nijkerk naar huis gestuurd met een 3-1 nederlaag. De dames wilden deze goede lijn graag doortrekken, maar wisten dat de wedstrijden tegen blok altijd een zware dobber zijn.

De eerste 2 sets liepen beiden teams gelijk met elkaar op. Waar blok in de 1e set steeds een kleine voorsprong had van 2 punten, was het Blauw Wit die vanaf de 20 punten de eindsprint in zetten en zodoende beide sets te winnen met 20-25.

De 3e set was Blauw Wit oppermachtig. Goede passes werden na mooie gespreide setupjes goed afgemaakt. Het verschil in deze set was duidelijk terug te zien in de punten, 15-25.

De 4e set begonnen de Oldebroekers nog goed en stonden gelijk een flink aantal punten voor. Toch kwam Blok sterk terug en was bij Blauw Wit de pit uit het spel. Onnodig lieten de Oldebroekers een punt liggen in Vaassen.

Volgende week staat de 1e bekerwedstrijd op het programma tegen Tohp uit Zieuwent. Tohp komt uit in de 2e klasse, maar in de beker is alles mogelijk, dus zal Blauw Wit flink aan de bak moeten.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment