HATTEM - Zaterdag 10 oktober hebben de dames van Z&PC Hatto Heim een wedstrijd gespeeld tegen Aquapoldro 3 in Zwembad de Marke in Hattem. De thuisploeg wist deze wedstrijd te winnen met 9-4 op het scorebord.

De eerste twee partjes waren heel spannend. De beiden teams waren aan elkaar gewaagd. Toch wist Aline Bredewoud al heel snel een bal in het doel van de tegenstander te gooien. Ook Suzan Rouwenhorst maakte nog een mooi doelpunt. Helaas voor de thuisploeg wist ook Aquapoldro nog 2 keer te scoren, waardoor het aan het einde van het eerste partje 2-2 stond. Het tweede begon erg spannend. Annemieke Samsom scoorde als eerste in dit partje, maar daarna kwam de tegenstander door. Ze wisten 2 keer te scoren, waardoor de thuisploeg op achterstand kwam. Gelukkig wist ook Aline Bredewoud 2 keer te scoren, waardoor er 5-4 op het scorebord stond.

De laatste twee partjes waren minder spannend. De dames van Aquapoldro wisten het doel van Hatto Heim niet meer te vinden. De thuisploeg daarentegen kwam vaak door. In het derde partje zorgden Suzan Rouwenhorst en Aline Bredewoud voor een 7-4 stand. Susanne Leurink-Weeda scoorde in het laatste partje nog 2 keer en dit zorgde voor de 9-4 overwinning voor Z&PC Hatto Heim.

Doelpuntenmakers: Aline Bredewoud (4x), Suzan Rouwenhorst, Susanne Leurink-Weeda (beiden 2x), Annemieke Samsom (1x).

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment