OWIOS

OLDEBROEK - Vrijdag 31 augustus wordt de nieuwe presentatiegids 2018/2019 van OWIOS weer gepresenteerd en het eerste exemplaar van de 17e editie wordt deze keer overhandigd aan een groep trouwe OWIOS-supporters van het  eerste uur, de zogenaamde "Tafel". In deze gids staat het thema ‘saamhorigheid’ centraal. Uit alles blijkt dat de saamhorigheid bij OWIOS groot is. Kijk alleen maar naar de vele vrijwilligers die belangeloos binnen de club meehelpen. Maar ook in het “veld” waar je als team samen moet werken om een gezamenlijk doel te behalen.

Door een vernieuwde lay-out en een mooier en groter formaat heeft de presentatiegidscommissie weer een stap gezet naar een professionelere uitstraling van de gids. U vindt in de gids een gevarieerd aanbod van onderwerpen en foto’s waarbij u een goed beeld krijgt van OWIOS. Nieuwe gezichten worden voorgesteld en onze jeugd krijgt wederom een belangrijke rol in de gids. Uniek is het verhaal van ‘De Tafel’ over een terugblik op de verloren bekerfinale in 1977 en de saamhorigheid binnen deze groep vaste supporters op een treffende wijze weergeeft.

De bijeenkomst begint om 16:00 uur. Na een kort welkom zal door de voorzitter van de presentatiegidscommissie, Arno Klein, het eerste exemplaar overhandigd worden aan "De Tafel.

Na deze officiële overhandiging is het tijd om de traditionele fototaart aan te snijden en kunnen alle aanwezigen de nieuwe presentatiegids zelf inkijken. Hierna is er tijd voor een hapje en drankje en een gezellig samenzijn.

Nieuwsgierig naar de nieuwe presentatiegids! Alle leden, sponsoren en genodigden zijn van harte welkom om de presentatie bij te wonen in het clubgebouw op sportpark Bovenmolen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment