WEZEP - Dit weekend werd er bij de Schaapskooiruiters in Wapenveld een dressuurwedstrijd georganiseerd. Enkele leden wisten op deze wedstrijd mooie resultaten te behalen. Janiek Boeve startte met zijn pony Sundancer in de klasse L1 cat D/E. Deze klasse werd gecombineerd met de klasse L2 cat. D/E. De eerste proef werd beoordeeld met 201 punten. Goed voor een 2e prijs. De tweede ging nog iets beter en werd beoordeeld met 208 punten. Hiermee mocht Janiek de 1e prijs in ontvangst nemen.

Amazone Mischa Bronkhorst reed ook mee op dit concours met haar pony Campsterhovens Ranomi. De combinatie kwam uit in de klasse B cat. D/E. Mischa reed twee sterke proeven en dit werd dan ook beloond door de jury. De eerste proef was goed voor de 1e prijs met 201 punten en de tweede proef was goed voor een 2e prijs met 195 punten.

In IJsselmuiden werd er een springwedstrijd georganiseerd. Esmay Schaftenaar ging van start op dit concours met haar pony Shutterfly. De combinatie kwam uit in de klasse M. In het progressieve parcours was Esmay veruit de snelste en dit was goed voor een 1e prijs. Met dit resultaat mocht de amazone terug komen voor de finale welke ’s avonds verreden werd. In de finale, die in handicap werd verreden met de klasse Z cat. C/D/E, reed Esmay met haar pony een foutloos basis parcours en een foutloze barrage. De combinatie wist als eerste starter een snelle tijd neer te zetten, welke uiteindelijk goed was voor een mooie 2e prijs.

Linda Smit in de prijzen met haar Chess

Vorig weekend werd er in Vaassen een dressuurwedstrijd voor de paarden georganiseerd. Dressuuramazone Linda Smit ging met haar Chess voor het eerst van start in de klasse M2 dressuur. Linda behaalde twee keer een 2e prijs met twee keer 189 punten. Ze werden nipt verslagen door de winnaar. Dit weekend ging de amazone met haar paard van start op het concours in Nunspeet. Dat de combinatie de smaak te pakken heeft is wel zeker. Chess deed er een schepje bovenop in de proeven en daarmee mocht Linda een 1e en 2e prijs in ontvangst nemen. De proeven werden beoordeeld met 195 en 194 punten.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment