team heuvelruiters

WEZEP - In Steenderen werddit weekend het Gelders Kampioenschap verreden. Yasmin Westerink wist in de klasse B cat. DE het Kampioenschap op naam te schrijven. Ze behaalde met haar pony Coelenhage’s Happy Hour een mooie score van 73%. In de klasse M2 cat. DE wist de amazone reservekampioen te worden. Daar behaalde ze met de pony Cappucino Royale een score van 65,66%. Yasmin mag met beide pony’s door naar het NK. Deze zal op 25 augustus verreden worden.

Olivia Braaksma kwam op het kampioenschap uit in de klasse L cat. DE springen. Met haar pony Sara Fortuna wist ze een 5e prijs te winnen. Ook deze combinatie zien wij terug op het NK.

Op de Gelderse kwam er eveneens een verenigingsteam van de Heuvelruiters aan start. Een team bestaat uit 4 dressuurleden en 4 springleden. Elke combinatie zette haar beste beentje voor om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Na een lange, gezellige en sportieve dag mocht het verenigingsteam zich kampioen van de provincie Gelderland noemen. Het team bestond uit de volgende combinaties:

Dressuur – Faye Reintsema met Prince, Yasmin Westerink met Coelenhage’s Happy Hour, Yael Kooiker met Gold Fever, Nicole Boeve met Special Kreindel
Springen – Olivia Braaksma met Sara Fortuna, Louisa Pongers met Flash, Quiana Altena met Liberty, Yael Kooiker met Gold Fever

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment