WEZEP - De dinsdag 20 mei onder de naam 'Koers Wezep' geplande wielerronde in het centrum van Wezep is afgelast. Reden voor het niet doorgaan van de wielerkoersen voor vrouwen en elite-heren is vooral het tegenvallende aantal deelnemers in beide categorie├źn. Ook de op dezelfde dag te houden etappe van de avond4daagse speelt mee.

Jan van Ommen, namens de organisatie: "De inschrijving van de renners is bij wielervereniging De IJsselstreek. In de 49 jaar dat ik wedstrijden organiseer heb ik niet eerder meegemaakt dat een wedstrijd vanwege te weinig deelnemers werd gecanceld. Het is dubbel zuur want De IJsselstreek bestaat dit jaar 60 jaar en het was leuk geweest als er in dit jubileumjaar weer een criterium van niveau in hun oprichtingsdorp geweest zou zijn." De medewerking van ondernemend Wezep en Hattemerbroek was goed. De organisatie meldt dat het de bedoeling was een goed georganiseerd topcriterium in Wezep te houden. Omdat 'Koers Wezep' anderhalve week voor de wedstrijd (nog) niet verzekerd is van voldoende renners is besloten de stekker er uit te trekken.

Wielervereniging De IJsselstreek heeft eerder deze maand ook al de Omloop van Hierden wegens te weinig renners van de kalender gehaald.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment