louisa pongers

WEZEP - De derde en laatste selectiewedstrijd stond dit weekend op het programma voor de ponyleden. Yael Kooiker wist zich met haar pony Goldfever in de prijzen te rijden. In de klasse BB cat. D springen werden ze 1e. In de klasse B cat. D wist de combinatie een 2e prijs te winnen. Afgelopen woensdag wisten ze de BB rubriek in Zwolle eveneens te winnen. Olivia Braaksma kwam op de selectie uit in het M cat. D springen. De amazone wist met haar pony Expression deze rubriek te winnen.

Marjolein Schaftenaar kwam uit in het klassieke en progressieve parcours van de klasse L cat. DE. Met de pony Surprise wist ze beide parcoursen foutloos te blijven en de snelste tijd neer te zetten. Tweemaal de 1e prijs was het resultaat. De combinatie mocht zich tevens Kringkampioen van hun klasse noemen en zijn daarmee door naar de Gelderse.

Louisa Pongers wist zich ook te selecteren voor de Gelderse Kampioenschappen. Samen met haar pony Flash mag ze straks uitkomen in zowel de dressuur als springen. Afgelopen woensdag wist deze combinatie nog een 3e prijs in Zwolle te winnen in het B cat. C springen.

Rosan van de Goor wist reserve kringkampioen te worden met haar pony Elexa in de klasse Z2 dressuur. Tijdens de laatste selectie zette deze combinatie ook weer een mooie verrichting neer. De rubriek werd gewonnen met een score van 69,58%. De tweede proef was goed voor een 3e prijs en een score van 65,5%.

In de klasse L1 cat. BC verscheen Faye Reintsema met haar Prince aan de start. De combinatie wist deze rubriek op naam te schrijven met 209 punten. Daarnaast mag ook deze combinatie door naar de Gelderse.

Yasmin Westerink heeft zich eveneens met beide pony’s, Coelenhage’s Happy Hour en Cappucino Royale geselecteerd voor de Gelderse. Dit weekend wist ze met Coelenhage’s Happy Hour een 5e prijs te winnen in de klasse B cat. DE. De proef was goed voor 203,5 punten.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment