904

WEZEP - Neem 75 m3 zand, darters, bier en bbq’s en je hebt een hit! De activiteitencommissie van WHC werd in de winter benaderd door Henrico Pouwels en Gerwin Schut, beiden zijn elke winter bij de organisatie van het Koppeldarttoernooi betrokken. “Zomerdarten, dat lijkt ons mooi”.  Al snel werd duidelijk dat het een gouden idee was. Iedereen was enthousiast en met veel voorbereiding in de afgelopen maanden en de enorme inzet van veel vrijwilligers vorige week werd de Muldersbeach geboren.

Het terras rondom de kantine was voorzien van een dikke laag strandzand. Alle bezoekers keken hun ogen uit en reageerden enthousiast. Van ‘fantastisch’ tot ‘jullie bint niet wies, al dat werk’…  De vlaggetjes boven het terras wapperen vrolijk en onder diezelfde vlaggetjes strijden 50 darters met de voeten in het zand.  Terwijl de wedstrijden werden gegooid stond kantineploeg 5 achter de tap en BBQ’s om iedereen van een hapje en drankje te voorzien.

Aan het begin van de avond werd de finale tussen Aron Scholten en René Harms gespeeld. Aron gooide de pijlen net wat strakker en won de eerste editie Beach Darten bij WHC. Jacco van Diepen werd derde en Albert van Erven vierde.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment