caroline

WEZEP - In Den Ham werd er dit weekend een open kringkampioenschap Overijssel Vechtdal verreden. Marjolein Schaftenaar kwam met Surprise aan de start in de klasse L cat. DE springen. De combinatie wist foutloos te blijven en zette in de barrage de snelste tijd neer. Er werd hiermee de 1e prijs gewonnen. Yasmin Westerink kwam afgelopen woensdag aan de start op Outdoor Gelderland in Papendal. De combinatie had zich hier via een selectie voor geselecteerd. De amazone kwam met haar Cappucino Royale uit in de klasse M2 dressuur. De rubriek werd gewonnen met een score van 68,8%. Er werden extra prijzen gewonnen waaronder een mooie statiedeken.Op zaterdag nam de amazone deel aan een voorronde van de Divozacup. Daar startte ze haar pony Happy Hour in de rubriek voor 4 jarige pony’s. Deze rubriek werd door de combinatie op naam geschreven.

 

In Wapenveld werd de 2e selectie springen verreden. Caroline Veluwenkamp kwam aan de start in de klasse B. Met haar paard Indigo wist ze een 7e prijs in haar rubriek te winnen. Esmay Schaftenaar kwam in dezelfde rubriek aan start. Zij sprong met haar Just Guidam’s First Lady een foutloos parcours en ontving van de jury 70,5 stijlpunten. De combinatie won hiermee een 3e prijs. Op het thuisfront werd er op meerdere avonden dressuur verreden.

Suze-An Altena kwam met haar paard Florida’s Flirt voor de tweede keer aan de start. In de klasse B behaalden ze scores van 194 en 195,5 punten. Er werd hiermee een 3e en 4e prijs mee gewonnen. Anita Bronkhorst ging van start in de klasse Z1. Ook dit keer wist zij zich met haar paard Grapith-S in de prijzen te rijden. Er werd in een rubriek een 3e prijs gewonnen met 217,5 punten. Dianne den Besten kwam met haar paard Georginia SQBS voor het laatst uit in de klasse B. De combinatie wist dit keer tweemaal de 2e prijs te winnen met scores van 197,5 en 204,5 punten. Ze gaan zich nu opmaken voor een klasse hoger. Jose Bosman wist zich in de klasse L1 in de prijzen te rijden. De amazone behaalde met haar paard Aristocraat-Champ een 6e prijs met 190,5 punten en een 2e prijs met 197,5 punten. Annemiek Bos kwam eveneens uit in de klasse L1. Samen met haar paard Iroko kwam ze voor het laatst uit in deze klasse. Ze wisten tweemaal een 3e prijs te winnen. De proeven waren goed voor 196,5 en 191,5 punten. Dit weekend had de combinatie hun L2 debuut op het programma staan en deze kunnen ze geslaagd noemen. Beide rubrieken in Beekbergen werden gewonnen met scores van 213 en 201 punten.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment