WEZEP - In sporthal De Kamphal heeft de 3e editie plaatsgevonden van het Wezep Open Darts. Dit jaar met Van Lohuizen Pallets als hoofdsponsor. Het was weer een groot succes. 76 darters kwamen op de kamphal af, om te strijden voor de hoofdprijs van €400,-. Helaas waren niet alle 100 inschrijvingen aanwezig, maar het toernooi begon alsnog met 19 poules van 4 spelers. De 180'ers en hoge finishes vlogen om de oren en al snel werd de hoogste finish van de dag gegooid door Henri Klein, een 167 finish. Deze uitgooi was goed voor een prijs van €40,-.

Na de poules kon iedereen genieten van een hap spareribs, gesponsord door restaurant De Hekserie uit Wapenveld. De strijd in de winnaars- en verliezersronde brak daarna los. Vele mooie en spannende partijen op hoog niveau volgden en een aantal toppers lagen er eerder uit dan verwacht.

De grote kampioen van de dag was titelverdediger Vincent Kamphuis uit Epe. Deze editie liet hij weer zijn klasse zien. Voordat Vincent de finale bereikte, moest hij een paar keer flink zweten. Vooral in de kwartfinale tegen Mark Fiks had hij het lastig (4-3) en in de halve finale tegen Daniël Bakker moest hij ook aan de bak (6-3). De finale tegen Ronald Balfoort werd gewonnen met 7-2. Ronald kon zijn vorm van de dag niet terugvinden in de finale.

Winnaar in de verliezersronde werd Bas Jonkman uit Wijhe. Na het opkomstnummertje van Bassie en Adriaan was hij in de finale niet te stoppen en won hij met 5-0 van Patrick Verwoert. Patrick had veel moeite met de dubbels.

De organisatie bedankt alle vrijwilligers en sponsoren die het toernooi weer tot een succes hebben gemaakt. Het toernooi werd o.a. medemogelijk gemaakt door: Tapperij Teun, Muziekhuis Souman, Brood- en banketbakkerij G. Van Olst, De Vliegende Indo, Van Blankers Bestratingen, Bredewold, Darts & Sportprijzen Wezep, G.J. Souman schilderwerken en mijnbadmeubel.com.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment