esmee westerink

WEZEP - Leden van de Heuvelruiters wisten weer goede prestaties neer te zetten met hun paarden. Babet Westerink ging van start op de Almelose Ruiterdagen. Ze kwam daar met haar paard Escapade uit in de klasse L1 dressuur. De combinatie behaalde een 6e prijs met 195,5 punten. In de andere rubriek wisten ze een 3e prijs te winnen met 209 punten. Esmee Westerink kwam vrijdag aan de start op het springconcours in Hoevelaken. Zij startte daar haar nieuwe paard Hatchi in de klasse B. De nieuwe combinatie wist een 4e prijs te winnen met 75 stijlpunten.

 Janiek Boeve had dit weekend concours in Nieuwleusen. Hij startte zijn paard Houston in de klasse B springen. Van de jury ontving de combinatie 83,5 stijlpunten en daarmee wonnen ze in deze grote rubriek van 88 deelnemers een 8e prijs.

Op dinsdagavond werd er ook in Dalerveen gesprongen. Mathijs Bastiaan wist daar met Saffier in de klasse M een 3e prijs te winnen. In de klasse Z kwam de ruiter uit met het paard Egon HBC. Deze rubriek werd door de combinatie gewonnen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment