Foto Martinus van t Hul Homeride

OLDEBROEKSportverzorger en wielerliefhebber Martinus van ’t Hul gaat aanstaand weekend deelnemen met Team Milla’s Friends aan de Homeride 2018. Een fietstocht van 500 kilometer door Nederland binnen 24 uur. Vorig jaar had Martinus Burgemeester Hoogendoorn uitgedaagd om mee te doen en hebben zij samen deze tocht met het team volbracht. In de editie van 2018 is Martinus er weer bij. Dankzij diverse acties onder andere een Bingo en een bijdrage van Hulptroep FM heeft het team al een mooie bijdrage voor deze sponsortocht.

Afgelopen zaterdag was Martinus van ’t Hul bij LocoFM Radio te horen. In het radio programma werd met Martinus gepraat over zijn deelname, maar ook over zijn plannen in de sport voor komend jaar. Martinus gaf aan in het komend voetbalseizoen weer als verzorger bij het 1e team van voetbalvereniging OWIOS aan de slag te gaan op de wedstrijddagen.

HomeRide is een uniek wielerevenement dat op 23 en 24 juni 2018 voor de achtste keer plaatsvindt. Deze 24 uur durende en 500 kilometer lange tocht gaat dit jaar van Utrecht naar Utrecht en heeft de vorm van hart, de plaatsen Leiden, Rotterdam, Bergen op Zoom, Den Bosch, Nijmegen en Amerongen zullen worden aangedaan. De HomeRide is een benefiettoertocht van 500 kilometer in 24 uur. Een teamprestatie van formaat neerzetten én iets voor het goede doel doen; dat is HomeRide. Met deze sponsorwielertocht zamelen zij geld in voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Met iedere kilometer die HomeRiders afleggen, verkleinen zij de afstand tussen ouders en hun zieke kind. Team Milla’s Friends komt in actie en worden HomeRiders! Ruim 50 teams en 850 fietsers zullen dit weekend in actie komen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment