Thirza en Kim Promotie

WEZEP - Twirlvereniging Majofique uit Wezep hadden afgelopen zaterdag een wedstrijd in Kerkdriel van de MBGF, weer een warme dag. De dames scoorden hoog met een Promotie, drie 1e prijzen, één 2e prijs, één plaatsing voor het NK bij de NTSB en vier plaatsingen voor de Open Kampioenschappen MBGF. Het duo Charissa van Gelder en Esmee v/d Bosch waren als 2e aan de beurt. Zij komen uit in de AP Jeugd 2 en met 73,6 punten werden zij 1e met een gouden medaille.

Ook voor het duo Thirza Holstege en Kim Spaan, uitkomende in de AP Senior Basis Klasse,  kregen een 1e prijs met 85 punten en een gouden medaille, zij kregen tevens promotie naar een hogere klasse (AP Senior Midden Klasse) en behaalden de plaatsingspunten voor de Open Kampioenschappen MBGF die op 3 november te ’t Harde gehouden zullen worden. Kim Spaan deed er nog een schepje bovenop met haar 1 baton. Zij werd ook 1e met een gouden medaille en plaatste zich voor het NK van de NTSB. Kim komt uit in de 1-baton N2 senior A Klasse.

 De 2e prijs met zilver ging naar het Jeugdteam van Majofique. Zij lieten de routine met veel enthousiasme zien en kregen 77,3 punten van de jury. Dit betekende plaatsing voor de Open Kampioenschappen MBGF.

Solist Charissa van Gelder en het duo Aylaine Spaan en Jiska Montizaan hadden geen podiumplek, maar zij behaalden wel de punten voor deelname aan de Open Kampioenschappen MBGF.

Geweldige resultaten van de dames van Majofique. Je ziet de dames groeien, elke wedstrijd weer. De coaches Jolanda van Gelder en Gerda Spaan zijn erg trots op de dames.

 Op 30 juni 2018 organiseert Majofique een thuiswedstrijd van de NBTA, deze zal plaatsvinden in de Kamphal te Wezep. Kom gerust even kijken naar deze geweldige twirlsport.

Ook lid worden van Majofique? Elke dinsdagavond wordt er getraind in de Erica Terpstrahal te Wezep. Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment