OWIOS veld

OLDEBROEK – OWIOS speelt in de nacompetitie voor handhaving in de 2e klasse tegen sc Hoevelaken. De wedstrijd begint om 14.30 uur op het eigen sportpark Bovenmolen en staat onder leiding van de heer S. Kiremit. De kop is eraf in de nacompetitie en zowel OWIOS als Hoevelaken zijn door naar de volgende ronde. Elke wedstrijd is een finale. De winnaar gaat door naar de laatste finaleronde en de verliezer haakt af. Net als vorige week speelt OWIOS tegen een onbekende tegenstander. De winnaar van deze wedstrijd speelt volgende week thuis de finaleronde tegen de winnaar van AGOVV tegen Terschuurse Boys.

Hoevelaken komt uit in de 3e klasse B en eindigde afgelopen seizoen op de 3e plaats met 47 punten. Hoevelaken nam als hoogst geplaatste op de ranglijst de periode over van kampioen Unicum. In een ware thriller werd vorige week Veenendaal verslagen. Veenendaal was optisch beter, maar Hoevelaken bleef met vechtlust overeind. Na 90 minuten en verlenging was het nog 1-1. Met de penalties was Hoevelaken de betere en verdiende hiermee een plek in de volgende ronde.

OWIOS komt uit in de 2e klasse G en eindigde met 31 punten op de 12e plaats welke recht gaf op nacompetitie voor handhaving in de 2e klasse. In de eerste ronde van de nacompetitie speelde OWIOS tegen Redichem uit de 3e klasse A. Na een 1-0 ruststand werd het vlak na rust 2-0. OWIOS kwam nog op 3-0 door een stafschop. Redichem maakte nog de eretreffer, maar verder kwamen ze niet. Door deze overwinning speelt OWIOS in de halve finale van de nacompetitie.

Tussen OWIOS en Hoevelaken zal er wederom een winnaar moeten komen. Nacompetitie blijft een vreemd fenomeen en elke wedstrijd staat op zichzelf. Eén onachtzaamheid en je loopt achter de feiten aan. Nacompetitievoetbal is een wedstrijd op zichzelf. Wedstrijd voor wedstrijd. Om tot een goed resultaat te komen, zal OWIOS dezelfde inzet, concentratie en collectiviteit moeten tonen als de afgelopen weken. Kom kijken en moedig OWIOS aan naar de volgende ronde.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment