IMG 8008 Kopie

OLDEBROEK - Met een geweldige start werd de basis gelegd voor een mooie tiende plaats tijdens de 1e manche van het ONK zijspannen in Varsseveld. Vanaf de tweede rij schoten Jeroen Boeve en Rick Sellis naar plaats negen . Op het zware circuit werden de ronden erop enkele plaatsen verloren maar, door sterk en bekeken te rijden werd de tiende plaats veilig gesteld en konden de laatste 3 ronden op safe worden uitgereden.

Jeroen en Rick hebben in de 2e manche een prima dertiende plek weten te behalen. In de pauze werden er door de monteurs Arno en Remon nog een paar kleine aanpassingen gedaan voor de 2e manche.

De start die in de eerste manche perfect was liet het nu een beetje afweten . Door goed naar elkaar te luisteren en rustig te blijven werd op de steeds zwaarder wordende baan menig concurrent ingehaald en uiteindelijk de dertiende plek over de beroemde finishlijn gereden. Na afloop waren de beide matadoren zeer tevreden over beide manches en de prachtige tiende plaats overall.

Dat was zeker weer een goeie generale repetitie voor het Oldebroeker zijspanduo. Want Boeve en Sellis zullen op 3 juni in Den Dungen weer volop gaan voor de NK punten

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment