Avond Fiets 4 daagse

WEZEP - Toerclub CYCLO’78 Wezep organiseert van 11 t/m  14 Juni 2018 haar 22ste Avond Fiets 4-daagse.  Opnieuw heeft de commissie, die zich bezig houdt met de avond fietsvierdaagse, een mooie variatie aan routes met de nodige zorg samengesteld. Een unieke gelegenheid om samen met familie en/ of vrienden de mooie omgeving van Wezep, Hattem en Oldebroek te ontdekken. Deelnemers kunnen kiezen uit twee routes: 15 en 25 kilometer.  De routes zijn uitgezet over rustige en mooie wegen op de Noord Veluwe.  Landgoederenroute, Hattemroute, Bosroute en een echte Polderroute. Onderweg zijn er rustpunten opgenomen waar je even op adem kan komen en kan genieten van wat drinken en een gezonde snack.

De starttijden liggen tussen 18.00 en 19.00 uur.

Startlocatie: Sporthal De Kamphal aan de Heikamp 2 in Wezep.

Na afloop van de Fiets4-Daagse krijgen alle deelnemers, die 4 dagen hebben gefietst, een fraaie medaille. Een kroon op de sportieve prestatie en een mooie herinnering aan vier onvergetelijke dagen.

Extra prijs! Ben jij de jongste of de oudste deelnemer dan ligt er op de laatste avond een mooie verrassing voor je klaar.

Kosten: volwassenen € 6,-  (voorinschrijving tot 8 juni € 4,50)

Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis meefietsen.

Eén dag meefietsen kan ook! Lukt het je niet om alle dagen te fietsen, geniet dan toch van de gezelligheid en sfeer van dit fietsevenement en doe één of enkele dagen mee. De kosten voor een dagdeelname zijn € 2,- per keer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie, telefoon: 06 – 404 65 699. Of mail naar fietsmeerdaagse@cyclo78wezep.nl Informatie opzoeken en online voorinschrijven kan ook via: www.cyclo78wezep.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment