029 Robert Fobbe

WEZEP – Maandagavond 23 april is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ praten wij over diverse sporten. In dit uur is er aandacht voor motocross, skeeleren, streetrace en volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Deze avond is de motocrosser Robert Fobbe te gast in de studio. Evert van ’t IJssel zal met Robert in gesprek gaan over zijn motocross wedstrijden. Roberts rijdt naast de wedstrijden in Nederland momenteel ook wedstrijden in Duitsland. Evert zal met Robert praten over zijn motivatie waarom hij deze wedstrijden rijdt. Tijdens de Dutch Mast in Oldebroek was Robert ook deelnemer.

Tonnie van Tongeren zal ook te gast zijn in de LocoFM studio, met hem gaan wij praten over de skeelerwedstrijd die op Koningsdag 2018 in Oldebroek zal plaatsvinden. Deze wedstrijd is de 1e wedstrijd in de KPN Inline Cup. Ook Arie ten Hove voorzitter van de ATB Vereniging Oldebroek zal te horen zijn. Op Koningsdag zal de 1e streetrace van het seizoen 2018 verreden worden. En dit beloofd een spectaculaire te worden. De mountainbikers rijden door het gemeentehuis van Oldebroek. Veel sportspektakel op Koningsdag in Oldebroek. Van Tonnie en Arie vernemen wij het laatste nieuws.

Met Mark Blok praten wij over de volleybalwedstrijd VZK Heren 1 tegen Avior Heren 6. Met Marloes Franken – Hamelink blikken wij terug op de volleybal wedstrijd van de Blauw Wit Dames 1 tegen Voorwaarts Dames 2. Het actuele sportnieuws hoort u maandagavond bij LocoFM radio tussen 20.00 – 21.00.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment