WHC

- Door Wout Ramaker -

WEZEP - Na het verlies van vorige week tegen Flevo-Boys moest WHC het nu opnemen tegen nummer 2 SVZW. Opnieuw werd WHC op zijn plaats gezet en is de hiërarchie duidelijk in eerste klasse D. WHC mag blij zijn met de tweede periode, want om het kampioenschap meedoen is een droom die alweer niet waargemaakt kan worden. Verschillende oorzaken liggen hieraan ten grondslagen. Het  wordt nodig tijd dat men dat elkaar eens persoonlijk  aanspreekt, het is geen dames kransje. In de spiegel kijken is voor iedereen ook niet onbelangrijk. Hoofdtrainer Wiljan Mossing Holsteyn nam de woorden”ik geneer mij voor mijn eigen ploeg”in de mond,  in de nabeschouwing. Maar goed je mag hopen dat personen zich aangesproken voelen en hier iets mee doen. Robert Schonewille is voorlopig nog uitgeschakeld en is hopelijk weer inzetbaar richting de nacompetitie. De soap rond Draganovic duurt voorlopig nog voort. 8 wedstrijden schorsing en men gaat nog in beroep. Afwachten maar.

De wedstrijd:
WHC begon nog hoopvol  aan de wedstrijd. Carlos Lopes Macedo kwam door op links en trok naar binnen. Zijn inzet met curve belandde net naast de tweede paal. Even later was Taco Reynen bij de tweede paal kansrijk maar doelman Mike Brinks onderschepte de bal. Daarna een flinke overtreding van Yessin Maskoul op Carlos Lopes Macedo. Een sterker WHC probeerde de voorsprong te pakken. Jonathan van Marle zag zijn poging via een verdediger naast gaan. En Vincent van de Oosterkamp kopte uit de hoekschop over. Toch kwam SVZW op voorsprong toen een bal in de zestien licht werd aangeraakt en voor de voeten van Maarten Jansen viel, scoordehij de, 0-1. Snel na de openingstreffer was het opnieuw Jansen die de 0-2 aantekende. WHC had geluk dat de derde treffer werd afgekeurd. WHC kwam deze dreun niet meer te boven. Net voor rust was het weer Jansen die zijn hattrick voltooide, 0-3.

Tweede helft:
WHC probeerde het nog wel maar veel overtuiging zat er niet in, Yessin Maskoul maakte de afstraffing compleet, 0-4.
Er is veel werk aan de winkel om het team in vorm te krijgen voor de nacompetitie. Maar daar is nog 6 weken de tijd voor. Volgende week speelt WHC opnieuw thuis, dan is Hierden de tegenstander.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment