yasmin

WEZEP - Maud Leeuwis had dit weekend een Bixiewedstrijd op het programma staan. Deze werd in Nunspeet georganiseerd. De amazone kwam met haar pony Bello uit in de klasse AA. In deze klasse wist de combinatie een 2e en 4e prijs te winnen. Het springconcours werd mooi foutloos rond gesprongen.

Yasmin Westerink kwam vandaag aan de start op het dressuurconcours in Westervoort. Samen met haar nieuwe pony Cuppucino Royale G kwam de amazone uit in de klasse M2. De combinatie behaalde voor hun verreden proef een mooie score van 214 punten. Hier werd een 1e prijs mee gewonnen en tevens een ticket voor Outdoor Gelderland. Een mooi debuut van deze nieuwe combinatie.

Rosan van de Goor had gisteren met haar pony Elexa haar debuut in de klasse Z2 dressuur. Deze vond plaats op het concours in Lelystad. In de eerste proef werd een score van 62,19% behaald en de tweede proef was goed voor een percentage van 66,87%. Met deze score werd de rubriek gewonnen. De amazone was erg blij met haar geslaagde debuut.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment