skeelerpromo

OLDEBROEK - Zaterdag  7 april  is het weer zo ver: de Univé skeelerpromotiedag op de skeelerbaan in Oldebroek. Deze dag heeft als doel de skeelersport onder de aandacht te brengen. Tevens is dit de opening van het nieuwe seizoen voor skeelerclub Oldebroek e.o.  Tijdens de Univé skeelerpromotiedag staan er allerlei spannende en leuke activiteiten gepland zoals: skeelerclinics van bekende inline-skaters, gratis ranja voor jou en koffie en thee voor je ouders,  stand Stouwdam Sport , informatiestand skeelerclub, twee verlotingsrondes met mooie prijzen van de plaatselijke ondernemers, een springkussen (mogelijk gemaakt door Berghtec)  en frites en snacks van Frites & Zo -.

Dit jaar zijn er nog wat extra activiteiten georganiseerd:  autowassen voor € 7,50, skeeler-apk voor € 2,50, gratis clinics van Bootcamp Oldebroek en  verkoop van lekkere hapjes.

Vanaf 10.00 uur ben je welkom op de skeelerbaan en om 12.30 uur is het ongeveer afgelopen. Als je mee wil doen aan de clinics,  schrijf je dan tussen 10.00 uur en 10.15 uur in. De clinics beginnen om 10.30 uur, na de clinics om 12.15 uur krijgen alle kinderen nog wat te eten.  Als jeonderstaande kleurplaat inlevert,  kun je ook nog een mooie prijs winnen.
 
Ook vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom! Zijn je ouders of andere familieleden ook enthousiast? Ook zij kunnen deze dag kennis maken met de skeelersport en meedoen met de clinics of gewoon eens proberen op de skeelers te staan!  Voor iedereen die geen skeelers heeft, zijn er skeelers en helmen te leen.
 
 
Voor meer informatie:  www.wijheruit.nl of bij  Carla Vinke, tel. 06-5090070
 
Door regen een natte baan, dan kan het helaas niet dooraan!

Kleurplaat 2018

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment