Majofique

WEZEP - Op dinsdag 17 april gaat de Twirlvereniging Majofique een showavond organiseren in de Erica Terpstrahal te Wezep. Een ieder is welkom op de showavond van Majofique. Op deze avond zullen alle leden hun routine’s en een gezamenlijke routine met attributenlaten zien. De choreografie van de routine’s zijn gemaakt door Thirza Holstege, Kim Spaan, Jolanda van Gelder en hoofdcoach Gerda Spaan. De entree is vrij, wel zal er een verloting plaatsvinden met leuke prijzen. Ook zal de nieuwe website, in handen van dhr Penninkhof, gelanceerd worden. De showavond start om 18.30 uur en zal tot ongeveer 20.00 uur duren.

Majofique had een lange winterstop i.v.m. de routine’s die nog niet af waren. Op 14 april gaan zij dit jaar voor het eerst weer deelnemen aan een wedstrijd, deze vindt plaats in Nunspeet. Daar gaan de dames hun nieuwe hemdjes showen en tevens het seniorenteam de nieuwe wedstrijdpakken, die zij hebben gekregen van het bestuur.

 Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond een kijkje nemen in de Erica Terpstrahal te Wezep vanaf 18.00 uur.  Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment