29250226 1703181593084556 1768072636572631040 n

OLDEBROEK - Vrijdagavond 23 maart organiseert gymnastiekvereniging S.O.S. Oldebroek de 3e editie van het S.O.S. Event. Een evenement om zoveel mogelijk geld op te halen voor een goed doel en de vereniging zelf. De voorbereidingen zijn in volle gang en er kan met zekerheid  gezegd worden…. het belooft een geweldige avond te worden met veel gezelligheid en voor ieder wat wils! Het goede doel waar een deel van het geld naar toe zal gaan is ‘Je Maintiendrai’. Dit is een zorgboerderij in Oosterwolde voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel, psychische problematiek en ouderen die dagbesteding nodig hebben.

Elke groep van S.O.S. heeft een eigen actie bedacht om op de avond zelf zoveel mogelijk geld op te halen, al deze kraampjes en activiteiten bij elkaar vormen de markt op het S.O.S. Event. Om een mooi geldbedrte kunnen ophalen, wordt voor alles een kleine vergoeding gevraagd.

Tijdens het S.O.S. Event zal ook de uitvoering van de sponsoractie van en door de leden/niet-leden plaatsvinden. Dit is een hindernisbaan die de leden binnen 15 minuten zo vaak mogelijk moeten afleggen. Door middel van sponsoring hopen ze hiermee ook een mooi geldbedrag op te halen.

Er zullen die avond ook een drie verlotingen zijn met mooie prijzen. De hele avond kun je tegen een kleine vergoeding lootjes kopen en maak je dus kans om één van die prachtige prijzen te winnen!

Tijdens het S.O.S. Event is er een mogelijkheid om doppen in te leveren om geld op te halen voor de stichting ‘Spieren voor spieren’.

Wanneer?

Vrijdag 23 maart van 18:00 – 21.00 uur.

Waar?

Kulturhus 'De Talter' in Oldebroek.

Voor wie?

Iedereen is welkom!

Voor meer informatie over het S.O.S. Event zie: www.sosoldebroek.nl en facebookpagina: www.facebook.com/sosoldebroek.
Wilt u graag meer weten over ‘Je Maintiendrai’? Op www.jemaintiendrai.net is allerlei informatie te vinden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment