wtc

WEZEP  - Op maandagavond 26 en dinsdagavond 27 maart organiseert de Wezepse Tennisclub een gratis kennismakingsles tennis voor volwassenen. Na het succes van de wervingsacties afgelopen jaren biedt de Wezepse Tennisclub wederom de gelegenheid van gratis tennisles voor inwoners van Wezep en omstreken.

WTC is een actieve en gezellige sportvereniging voor alle leeftijden met rond 300 leden. Het tennispark en de kantine zijn up to date.

Op de  proeflesavond zullen de eerste basisslagen geoefend worden. De vereniging zorgt voor voldoende rackets en ballen. Voor wie vervolgens besluit lid te worden, kan gebruik maken van de scherpe actieaanbieding: een half jaar lidmaatschap, geen inschrijfkosten, 5 tennislessen, inclusief lenen van een racket, voor € 89.

De trainingen zijn in groepsverband onder leiding van de tennistrainer van de WTC tennisschool. Er wordt getennist op all weather banen, die het gehele jaar bespeelbaar zijn. Tennissen kun je zeven dagen per week het gehele jaar door en biedt ook veel ruimte voor sociale contacten.

Op 26 en 27 maart om 19.00 uur is een ieder met belangstelling voor tennis van harte welkom op het tennispark van WTC, Heikamp 4 te Wezep.

Opgave vooraf mogelijk bij mevrouw J. de Jong, telnr. 06 – 36554516 of per email wezepsetennisclub@gmail.com.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment