VSCO

OOSTERWOLDE - In de thuiswedstrijd tegen De Valleivogels heeft VSCO’61 met 1-1 gelijk weten te spelen. Zo op het oog een mooi resultaat. Echter De Kanaries moesten een halfuur lang met negen man spelen en daardoor voelt het gelijkspel als een overwinning.  De eerste helft was een aantrekkelijk duel tussen twee ploegen die voetballend aan elkaar gewaagd waren. VSCO’61 wist echter de beste kansen te creëren. In de 22e minuut scoorde Dominique van de Grift uit de eerste de beste kans. De continue dreigende Bart Schoonhoven zette voor en Van de Grift kninkte bij de tweede paal de 1-0 binnen.

Vijf minuten later was het al weer gelijk. Een diepe bal werd defensief door VSCO’61 niet goed verwerkt en Jimmy de Greef scoorde de 1-1. VSCO’61 had hierna tot tweemaal toe pech dat er niet gescoord werd. Eerst zag Ruben Buijserd zijn kopbal van de lijn gekeerd. Vlak voor rust was Dominique van de Grift dichtbij zijn tweede treffer met een omhaal die rakelings naast ging.

De tweede helft keeg de wedstrijd een totaal ander gezicht. Van een mooi, open en attractief duel veranderde het door twee rode kaarten aan de kant van VSCO’61 in een tactisch schaakspel. Scheidsrechter Kaya gaf doelman Arjan ten Klooster in de 53e minuut een rode kaart. Zwaar gegeven, maar het werd nog erger. In de 65e minuut ontving Ruben Sleurink zijn tweede gele kaart. De eerste was al zeer twijfelachtig, maar de tweede was volledig onterecht. Niet hij maar een medespeler beging de overtreding.  Hierdoor moest VSCO’61 met negen man de wedstrijd voortzetten. Dat deden ze met verve! De Valleivogels wist zich geen kans te creëren, terwijl VSCO’61 via enkele uitbraken nog het dichtstbij een overwinning was. Het bleef bij 1-1 en daarmee was VSCO’61 de morele winnaar van deze enerverende wedstrijd. Volgende week speelt VSCO’61 opnieuw thuis. Dan is de tegenstander Scherpenzeel, de buurman van De Valleivogels.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment