016 Dennis vd Kruisweg Raymond vd Kruisweg 2018

OLDEBROEK/’T LOO  – Dennis en Raymond van de Kruisweg zijn op het podium geëindigd in het eindklassement veldrijden Amateurs/Sportklasse 2017-2018. Dennis is eindwinnaar van dit klassement geworden met 634 punten en de tweede plaats was voor Raymond met  615 punten. De beide wielrenners hebben uitstekend gepresteerd in de landelijke veldritten. Bij de Nederlandse Kampioenschappen reden de mannen ook top tien, Raymond werd 6e en Dennis 7e.

In de maand januari stonden de mannen regelmatig op het podiumvven ze wisten in de laatste wedstrijden van dit seizoen alle wedstrijden binnen de top 6 te finishen. Bij de Nationale Cyclo Cross in Huijbergen werd Dennis 3e en Raymond 6e. In de Specialized Veldrit om de Nevelhorst in Didam werd Raymond 3e en Dennis 5e. Bij de internationale cyclocross in Rucphen werd Raymond 2e en Dennis 3e. In de laatste wedstrijd de Specialized veldrit in  ‘s –Heerenberg stond Raymond op het podium met een 3e plaats en werd Dennis 4e.

Beide mannen coureurs kunnen terugkijken op een geslaagd veldrit seizoen. Het is duidelijk gezien de uitslagen en het eindresultaat dat beiden zich goed thuis voelen in het Veldrijden. Na de overwinning van de Streetrace in Oldebroek door Dennis, en Raymond met een tweede plaats begonnen zij met zelfvertrouwen aan het veldrijders seizoen 2017 -2018. En dat is een top seizoen geworden, de plaatsen 1 en 2 in het eindklassement veldrijden Amateurs/Sportklasse 2017 – 2018  ingenomen door de gebroeders van de Kruisweg. Chapeau voor deze prachtige prestatie, op landelijke niveau.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment