Heuvelruiters

WEZEP - Na een lange tijd kon Jeanne Meijer dit weekend eindelijk weer op concours. Ze reisde af naar een dressuurwedstrijd in Hierden. Samen met haar paard Berber kwam ze uit in de klasse M1. De jury beoordeelde de proeven met scores van 198 en 211,5 punten. Hiermee werden beide rubrieken gewonnen.

Mathijs Bastiaan reisde dit weekend af naar een springwedstrijd in Kootwijkerbroek. De ruiter kwam met zijn paard Egon HBC uit in de klasse M en Z. Het parcours in de klasse M werd foutloos verreden en in de barrage was de combinatie eveneens foutloos. Er werd hiermee een 9e prijs gewonnen. In de klasse Z viel er helaas een pechbalk waardoor ze net buiten de prijzen vielen.

Quiana Altena wint in Steenwijkerwold

Quiana Altena had dit weekend concours in Steenwijkerwold. De amazone ging van start met haar pony’s in de klasse B springen. Met Chanel wist ze tweemaal een 1e prijs te winnen met maar liefst 90 en 85 stijlpunten. Met Liberty reed de amazone ook twee foutloze parcoursen. Dit resulteerde in een 1e prijs met 71 stijlpunten en een 2e prijs met 75 stijlpunten.

qui

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment