WEEP - In voorbereiding op de wedstrijd tegen Ermelo wist Rood-Wit niet goed wat haar te wachten stond. In de vorige zaalcompetitie heeft Rood-Wit twee keer een moeilijke wedstrijd gespeeld tegen deze ploeg. Ermelo stond onderaan de ranglijst, maar Rood-Wit wist dat ze met alle inzet de wedstrijd scherp moesten beginnen.

Ermelo begon de wedstrijd scherp en scoorde in de vierde minuut een afstandsschot. Rood-Wit had hierop een antwoord en maakte vlak daarna de 1-1.  Rood-wit kwam beter in de wedstrijd en bouwde de stand geleidelijk uit naar 2-10. Vlak voor rust kreeg Rood-Wit nog twee doelpunten tegen waardoor we met 4-10 de rust in gingen.

In de rust werd de ploeg aangezegd scherp te blijven. Door het trage achterverdedigen van Ermelo werd het spel doodgelegd. Om dit op te lossen moest Rood-wit een hoog baltempo blijven spelen.

De tweede helft bleef Rood-Wit rustig spelen en de goede kansen afwachten. Hierdoor liep Rood-wit nog verder uit tot 7-15 met nog 10 minuten op de klok. Janno van Oene legde zijn derde strafworp erin en zo kwam de stand op 7-16. Rood-Wit heeft de wedstrijd rustig uitgespeeld en neemt de twee punten mee naar huis. Eindstand 8-17.

Zaterdag 4 oktober speelt Rood-Wit 1 haar laatste thuiswedstrijd voor dit veldseizoen tegen Lemmer 1. Aanvang 15:30 uur de Brink.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment