OLDEBROEK – OWIOS heeft de wedstrijd in Renswoude met 3-2 verloren. Een nederlaag die OWIOS geheel aan zichzelf te wijten heeft.

OWIOS begon slap en inspiratieloos aan de wedstrijd en kreeg hiervoor gelijk de deksel op de neus. Binnen 5 minuten keek OWIOS dan ook al tegen een achterstand aan. Aan de rechterkant kon Dittgher Aarsen aanzetten, omspeelde 3 verdedigers en gaf de bal op een presenteerblaadje aan Robbert Vlaanderen. Na 20 minuten keek OWIOS al tegen een 2-0 achterstand aan. Weer was het Dittgher Aarsen die er aan de rechterkant vandoor ging en het nu zelf afrondde. OWIOS probeerde de bakens te verzetten en ging fanatieker spelen.

om echt de wedstrijd te laten kantelen, was OWIOS veel te slordig in de passing. Te veel simpele ballen werden verloren en verkeerde keuzes zorgden ervoor dat OWIOS in de eerste helft nooit het initiatief echt naar zich toe kon trekken. Op slag van rust kreeg OWIOS dan toch de aansluitingstreffer. Nadat Cornell Balk eerst nog een voorzet van Patrick Mensink overschoot was het een minuut later in blessuretijd Cornell Balk die op aangeven van Bennie Veldhoen de 2-1 aantekende.

In de 2e helft ging OWIOS voortvarend en agressiever van start. William van den Hul was in het veld gekomen en dat gaf OWIOS een aanspeelpunt in de voorhoede. Binnen twee minuten kwam OWIOS gelijk. Patrick Mensink speelde William van den Hul aan en met een mooie actie werd de bal teruggelegd op de 16 richting Cornell Balk. Cornell Balk aarzelde geen moment en haalde snoeihard uit: 2-2. In deze periode van de wedstrijd had OWIOS de wedstrijd naar zich toe moeten trekken. In de 65e minuut ging Henk Scheffel nog alleen op de keeper, maar schoot recht op de keeper. Langzaam kreeg Renswoude echter toch weer meer grip op de wedstrijd. Dit resulteerde in de 82e minuut in een voorsprong. Bij een korte corner werd er simpel een man uitgespeeld en bij de 2e paal kon de geheel vrijgelaten Martijn van Kampen eenvoudig de 3-2 scoren. OWIOS probeerde het daarna nog wel, maar ook in blessuretijd kon OWIOS geen doelpunt meer forceren.

OWIOS zal nu toch echt punten moeten gaan pakken om weg te komen uit de onderste regionen. Dat begint ook in deze klasse met strijd te leveren vanaf de allereerste minuut.

Opstelling OWIOS: Kuiper, Boon, Nagelhout, Snoek (75. Kolkman), Veldkamp, Van Haagen, Mensink, Schoeber (46. Van den Hul), Veldhoen, Scheffel Balk

Scoreverloop
’05 – 1-0 – Robbert Vlaanderen

’29 – 2-0 – Dittgher Aarsen

’45 – 2-1 – Cornell Balk

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment