stbuitw

HATTEMERBROEK - Onder aangename weersomstandigheden ging de reis zaterdag naar Epe, alwaar EZC’84(2) de tegenstander was. Net als vorige week een vroege voorsprong voor STB door een mooie individuele actie van captain Henk van Ommen. Na de openingstreffer werd EZC sterker ,maar de verdediging bleef stabiel en dus ook overeind. STB verzuimde de wedstrijd al vroegtijdig op slot te gooien ,maar toch vlak voor rust was het wederom raak.

Uit een strak genomen corner van Gijs van Hulst was het weer captain Henk van Ommen die het net wist te vinden. 0-2

Niet veel later een vrije trap net buiten de zestien , een uitgekiende variant van Alwin van de Beek en Robin Füchten bracht Rutger Nijhof de gelegenheid om de 0-3 binnen te knikken.

Ruststand 0-3

Na de rust het zelfde spelbeeld waarbij STB er lustig op los combineerde. Na een goede pass van Jan Reurink op Gijs van Hulst kon Robin Fuchten in stelling worden gebracht om ook zijn goaltje te kunnen meepikken. De 0-5 toonde de terugkerende vorm aan van Gijs van Hulst. Na een mooie solo kon hij de bal keihard in de kruising jagen wat tevens de eindstand betekende. Jarige keeper Ronald Winter beloonde hemzelf door de 0 te houden.

Al met al weer een nette teamprestatie waardoor de teller op 6 punten komt en STB zich nestelt in de top van het klassement.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment