darttoernooiheerdt

OOSTERWOLDE - Het jaarlijkse single darttoernooi komt er weer aan. D.B.V.O zal dit evenement organiseren met als hoofdsponsor Veldkamp Witgoed te Oldebroek. Dit gezellige en over het algemeen goed gevulde evenement zal plaatsvinden op 9 februari aanstaande. Dorpshuis de Heerdt (Schiksweg 27 in Oosterwolde) is de locatie waar het toernooi plaats zal vinden. Terwijl de fanatieke darters strijden om de prijzenpot, die bepaald wordt door het inleggeld, is er voor niet darters ook genoeg te beleven.

Onder andere zal er een verloting zijn die mogelijk wordt gemaakt door lokale sponsoren als Kwakkel’s Groente en Fruithandel & Bakkerij Spijkerboer, beide te Oosterwolde. Hoofdprijs van deze verloting zal een half varken zijn die mogelijk gemaakt wordt door JW Kroes Timmerwerken. Ook zal de tap vanzelfsprekend weer rijkelijk vloeien. Zodat wel en niet darters een sportieve, maar toch vooral ook een gezellige avond zullen beleven. Met uw loten en drankjes steunt u ook het goede doel. Een gedeelte van de opbrengst wordt namelijk aan het Adelaarsnest in Oosterwolde geschonken.

Het Toernooi heeft plaats voor zo’n 64 darters, waarvan op dit moment zo’n beetje de helft bezet is. Wees er snel bij want vol=vol. Er zal eerst gespeeld worden in een poule systeem, waarvan de bovenst geëindigden de winnaarsronde en de laagst geëindigden de verliezersronde zullen betreden. Hierna wordt verder gecompeteerd d.m.v. een knock-out systeem totdat we uiteindelijk een top 4 bij zowel winnaars- als verliezersronde overhouden, welke in de prijzen zullen vallen. Opgeven is mogelijk bij Gert vd Grift (06-28540979).

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment