VSCO61 Wintercup

OOSTERWOLDE - Op zaterdag 20 januari vindt er een zeer aansprekend jeugdtoernooi plaats bij VSCO’61 op sportpark De Heughte in Oosterwolde. Dan organiseert E2 Sportrelations in samenwerking met VSCO'61 de tweede editie van de Wintercup. VSCO'61 zal dit jaar als gastheer functioneren voor dit prachtige toernooi. In de leeftijdscategorie onder 11 jaar zullen 16 ploegen strijden om de VSCO'61 Wintercup. Vorig jaar wist PEC Zwolle tijdens de eerste editie bij ZAC in Zwolle de wisseltrofee te bemachtigen in een spannende finale tegen Ajax. Dit jaar zal er wederom een prachtig deelnemersveld acte de presence geven. Ook verwelkomen we onze eerste buitenlandse BVO (Betaald Voetbal Organisatie) uit Duitsland in de vorm van Rot-Weiss Essen.


Het toernooi starten om 11.00 uur en de finalewedstrijden zullen rond 16.30 uur beginnen. De deelnemende verenigingen zijn PEC Zwolle (2 teams), Sparta Rotterdam (2 teams), Excelsior Rotterdam (2 teams), FC Groningen, Vitesse (2 teams), NEC (2 teams), Rot-Weiss Essen (Duitsland), ZAC Zwolle, SVI Zwolle, VV Nunspeet en VSCO' 61.  De wedstrijden worden gespeeld op het kunstgras hoofdveld waar op een kwart veld de teams in de vorm van 6 tegen 6 zullen strijden om de winst.

De hoofdsponsor van VSCO’61 Prins Bouw uit ’t Harde treedt tevens op als hoofdsponsor van dit mooie jeugdtoernooi. Tevens verlenen Rabobank Noord Veluwe, Slagerij Van Guilik, Boni Elburg en Van Morgen ICT Professionals hun medewerking. De organisatie is deze sponsors zeer erkentelijk voor deze ondersteuning, die hen in staat stelt een prachtig toernooi voor de deelnemers neer te zetten.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment