amptmeijderbadminton copy

WEZEP –  Woensdagavond 6 december is de wedstrijd tussen het eerste team Amptmeijer 1 van Amptmeijer Badminton '80 BECA 2000 gespeeld. Voorafgaand aan de wedstrijd stond het team uit Wezep bovenaan de ranglijst.. BECA uit Arnhem stond op 1 punt achterstand op een tweede plaats. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden waarbij iedere punt van groot belang zou zijn. De wedstrijd ging goed van start. Hendri Nagelholt en Gerald van Dijk wonnen de herendubbel overtuigend. Vera van Dijk en invalster Joanne van den Heuvel speelden in de damesdubbel een lange driesetter. Na drie sets wisten ze het punt binnen te halen.

De singles verliepen voor Wezep moeizaam. Justin Booij speelde als invaller en eerste heer een goede partij. Na een lange strijd verloor hij in de derde set met 21-19. Van Dijk wist in de eerste damessingle geen set te winnen en verloor haar partij. Nagelholt kon niet echt grip krijgen op zijn tegenstander en moest na twee sets het punt aan Arnhem laten. Van den Heuvel verloor de eerste set van haar single. In de tweede set ging het erg gelijk op maar ze verloor deze set en hiermee de partij.

Met een 4-2 achterstand werd begonnen aan de mixen. In de eerste mix wisten Van Dijk en Van Dijk na een verloren eerste set de partij om te draaien en de tweede en derde set te winnen. Nagelholt en Van den Heuvel wonnen de eerste set, verloren de tweede en wisten in de derde set de winst binnen te halen.

Hiermee eindigde de wedstrijd in een 4-4 gelijkspel. Met deze uitslag blijft het eerste koploper in de poule met een kleine voorsprong op BECA.

Het derde team TTL Wezep speelde thuis tegen Irene en heeft er een winst van 6-2 uit weten te halen. Het vierde team Kamphuis speelde uit tegen Flevoland en heeft er een winst van 3-5 weg gehaald. Het herenteam Bakker mocht thuis aan de bak tegen Hellas. Die wedstrijd resulteerde in een 7-1 overwinning. Het jeugdteam Amptmeijer 3 was afgereisd naar Putten en heeft een overwinning van 2-4 weten te behalen.

Volgende week zaterdag, 16 december, spelen om 13.00 uur in De Kamphal het eerste en derde team evenals het jeugdteam thuis. Kom ze aanmoedigen. De toegang tot de tribune is gratis.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment