badminton80

WEZEP - Nadat vorige week alle teams hebben gewonnen, gaat het deze week minder goed bij Amptmeijer Badminton ’80. Het eerste team Amptmeijer 1 speelde uit in Barneveld en heeft het eerste verlies van dit seizoen moeten incasseren. Het tweede team Amptmeijer 2 wist de goede lijn niet door te zetten en pakte een gelijkspel tegen koploper Bas Badminton uit Biddinghuizen. Inmiddels zit de helft van de competitie er op en moeten de teams nog hard aan het werk.

 

Bij het eerste team gingen de heren Gerald van Dijk en Hendri Nagelholt van start met de herendubbel, maar ze moesten even op stoom komen. De wedstrijd ging erg gelijk op maar de heren konden geen sets naar zich toetrekken, waardoor het eerste punt naar Barneveld ging. Gelijktijdig stonden de dames Vera van Dijk en Dianne Barneveld te spelen, die de eerste set net verloren. In de tweede set was er een tactiek verandering die goed uitpakte. Ook de derde set wisten ze binnen te slepen. De singles van de heren gingen verloren, terwijl de dames in een goede partij de winst binnen haalden. De mixen verliepen vervolgens niet lekker, waardoor beide partijen naar de tegenstander gingen. Het eindresultaat was een 5-3 verlies.

Het tweede team begon voortvarend. De heren Rémon van de Werfhorst en Casper Mulder wisten in een driesetter de eerste punt binnen te halen. Ook de dames Joanne van den Heuvel en Esmee van Ommen wonnen in driesetter. De singles van Jeroen Stoel en Van den Heuvel gingen in twee sets verloren. Mulder speelde goed zijn eigen spel en wist het derde punt binnen te halen. Van Ommen speelde een zware single, maar die wist ze in de derde set naar zich toe te trekken. In de mixen was de tegenstander een maatje te groot, waardoor deze punten verloren gingen. Dit bracht het eindresultaat op een 4-4 gelijkspel.

Het derde team TTL Wezep heeft met 6-2 verloren van Flevoland. Het vierde team Kamphuis heeft thuis tegen Dronten gewonnen met 5-3. Het herenteam Bakker heeft thuis ook gewonnen met 7-1 van 't Veen. Het meisjesteam Amptmeijer 3 speelde uit tegen Amersfoort en heeft met 0-6 gewonnen.

Zaterdag 18 november spelen het eerste, tweede en derde team thuis in De Kamphal te Wezep. De wedstrijden beginnen om 13.00 uur en de toegang voor het publiek is gratis.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment