KNMV LOGO

OLDEBROEK - Stichting Circuit Oldebroek is maandag 2 april, tweede Paasdag, gastheer van de tweede wedstrijd die meetelt voor de “Dutch Masters of Motocross”. Met dit evenement wordt een internationaal hoog aangeschreven evenement naar de gemeente Oldebroek gehaald. Iets waar het bestuur zeer trots op is. ‘Dat de KNMV en de promotor dit evenement aan ons toewijzen geeft ons veel vertrouwen. Dit jaar hebben veel GP rijders deelgenomen aan de Dutch Masters of Motocross cyclus. Dankzij de professionele opzet en de inzet van zowel de KNMV als de promotor hebben veel GP teams de weg naar de Nederlandse evenementen weer gevonden. Wij hopen natuurlijk veel GP rijders te mogen verwelkomen op Circuit de Bargen’, aldus voorzitter Henri Bekenkamp.

Hij vervolgt: "De afgelopen jaren hebben we tweemaal een GP Zijspancross georganiseerd. Om een breed publiek aan te kunnen blijven spreken is voor 2018 de keuze gevallen op een Dutch Masters of Motocross".

De wedstrijden  worden maandag 2 april gereden. Dit betekent dat er zaterdag 31 maart ook gecrost zal worden op Circuit de Bargen. Wat er die dag op programma staat, wordt op een later moment bekend gemaakt.

De afgelopen maanden is er achter de schermen al hard gewerkt om de evenementen in 2018 voor zowel publiek, rijders als sponsors aantrekkelijk te maken. Over de inhoud hiervan zal de komende maanden meer bekend worden, maar vast staat dat het sowieso een groot spektakel wordt, zowel op als naast het circuit.  Stichting Circuit Oldebroek staat altijd voor vernieuwing, dus ook in 2018 zal weer alles uit de kast worden gehaald. Het bestuur en vrijwilligers kijken alweer uit naar de evenementen en de voorbereiding hiervan.

Houd de  website www.stichtingcircuitoldebroek.nl in de gaten en social media