owios 014

OLDEBROEK – Afgelopen vrijdagmiddag heeft de presentatiegidscommissie van de v.v. OWIOS het eerste exemplaar van de presentatiegids seizoen 2014/2015 uitgereikt aan de twee oudste ereleden van OWIOS: Willem van de Kamp en Jan Elissen.

De commissie bestaande uit Constan Uitslag, Eef Spronk, Erika Hoogland, Jaap van Olst, Jeroen Koele en Arno Klein heeft er dit jaar weer een mooie en frisse 15e editie gemaakt.

Kijk HIER voor een fotoreportage van Jan van de Pol

Deze editie met een oplage van 1500 stuks is deze keer iets later verschenen dan men gewend was omdat OWIOS een nieuw clubtenue en twee nieuwe hoofdsponsoren heeft en de presentatie hiervan wilde men niet onthouden in de nieuwe gids.

Naast de presentatie van de eerste selectie staat deze keer als thema centraal groeien en excelleren. Want OWIOS groeit verder door niet alleen in het aantal leden en sponsoren maar ook in de professionering. Verder komen alle geledingen van de vereniging aan bod komen. Zo zijn er o.a. artikelen van de voorzitter, de burgemeester, het damesvoetbal en veel foto’s van de jeugd. Samen met het competitieschema van het komende seizoen is het weer een gids waar OWIOS goed mee voor de dag kan komen. Voor degenen die geen gids ontvangen maar toch eens een kijkje in de gids willen nemen staat een exemplaar binnenkort op de OWIOS site: www.owios.nl

De officiële overhandiging van de gids werd gevierd met het aansnijden van de traditionele fototaart met daarop de voorzijde van de gids door de ereleden vond plaats voor het hoofdveld van sportpark Bovenmolen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment