oldebroeker bokaal

OLDEBROEK -  Het hondensportevenement “De Oldebroeker Bokaal” staat op zaterdag 28 oktober op het programma bij VDH kringgroep Oldebroek e.o. Ook deze editie van de jaarlijkse africhtingwedstrijd beloofd een spannend spektakel te worden. Er hebben zich 19 combinaties ingeschreven die met elkaar de strijd om de Oldebroeker Bokaal zullen aangaan.

Kringgroep Oldebroek wordt vertegenwoordigd door twee leden die gaan proberen de bokaal in Oldebroek te houden. Toon Hop met Spike van Hamersslag en Yolanda Oerlemans met Fado Casa Colombaia hebben de laatste tijd extra hard getraind en “staan op scherp”.

Er wordt gestreden op drie onderdelen, te weten het speuren, het appèl (gehoorzaamheidsprogramma) en natuurlijk het altijd weer spectaculaire pakwerk.

Een bezoekje aan dit evenement is zeker de moeite waard. Vanaf 08.30uur tot ±15.30uur zijn de verrichtingen van de deelnemers te volgen op het terrein van VDH kringgroep Oldebroek e.o. aan de Vreeweg 67², t’ Loo. U bent van harte welkom. Een duidelijke routebeschrijving en overige informatie vindt  u op www.kgpoldebroek.nll.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment