Vooraankondiging VSCOBlauwGeel

OOSTERWOLDE - Zaterdag ontvangt VSCO’61 op sportpark De Heughte het nog ongeslagen BlauwGeel’55 uit Ede. Het duel begint om 14.30 uur en wordt geleid door de heer G. Beekman.  Afgelopen zaterdag speelde VSCO’61 de uitwedstrijd in Scherpenzeel tegen de voor haar onbekende tegenstander De Valleivogels. Het werd een boeiend duel, maar het veld en de regen maakten een goed duel onmogelijk. De wedstrijd kon beide kanten op. Gerwin de Leeuw was namens VSCO’61 enkele malen dichtbij een treffer. Namens De Valleivogels kopte Jelle Staal op de bovenkant lat.

Ook de tweede helft bleef het een gevecht tussen beide teams die weinig voor elkaar onderdeden. VSCO’61 had geluk dat een afstandsschot van Wilbert Thomassen de buitenkant paal raakte. In de 88e minuut wist VSCO’61 uiteindelijk de overwinning binnen te slepen door een doelpunt van Roel Wolff.

Zaterdag wacht VSCO’61 de thuiswedstrijd tegen BlauwGeel’55. Een tegenstander waartegen VSCO’61 al vele jaren uitkwam. Tussen de supporters is in de loop der jaren ook een band ontstaan. BlauwGeel’55 wist afgelopen zaterdag thuis met 3-1 te winnen van FC Horst, de tegenstander waar VSCO’61 in de eerste uitwedstrijd met 2-0 onderuit ging. Bij VSCO’61 ontbreken nog Rick Pul en Ruben Sleurink.

De wedstrijdbal is VSCO’61 aangeboden door: IJslander B.V. uit Oldebroek. 
De Rabobank Pupillen van de wedstrijd zijn: Sil Blaauw (JO11-1) en Tim van Putten (JO11-2).

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment