zwem

WEZEP - Zwemvereniging organiseert ook dit jaar weer de zwemvierdaagse in zwembad De Veldkamp te Wezep. Iedereen die in minimaal in het bezit is van het A-diploma is van harte welkom om deel te nemen. Voorinschrijving is nog mogelijk tot en met maandag 22 september 2014. De kosten voor de voorinschrijving bedragen € 6,50 per persoon.

U kunt zich voorinschrijven via:

- www.goedbezigoldebroek.nl

- mailen naar: noordveluwezc@hotmail.com onder vermelding van naam, geboortedatum en telefoonnummer en voor de hoeveelste keer je deelneemt

- telefonisch: 038-3762675 of 0630-364392

Na-inschrijven is ook mogelijk tijdens de zwemvierdaagse op dinsdag 23 september of woensdag 24 september.

De kosten voor na-inschrijving bedragen € 8,00 per persoon.

Voor alle deelnemers is er dagelijks een gratis FUN ACTIVITEIT zoals buikschuiven, snelheid schieten, waterballon gooien, broek hangen of een gekke bekken wedstrijd. Voor de overall winnaar is er per leeftijdscategorie op de zaterdagmiddag een prijsje.

Alle deelnemers kunnen op zaterdag de medaille afhalen ook worden dan de jongste en oudste deelnemers gehuldigd.

Onder alle deelnemers worden er op startnummers prijzen verloot. De winnaars worden zaterdag bekend gemaakt.

Op zaterdag wordt de zwemvierdaagse feestelijk afgesloten.

Voor het actietarief van € 3,50 kun je van 15.00 uur tot 17.00 uur lekker blijven zwemmen terwijl DJ E10souds muziek draait in het zwembad en er ook buiten een activiteit is.

Wil jij op zaterdag vanaf 15.00 uur ook bij het feest aanwezig zijn dan kun je een polsbandje kopen op alle dagen van de zwemvierdaagse bij de stand van de zwemvereniging Noord-Veluwe in het zwembad.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment