DSCF3722

OOSTERWOLDE - Op woensdagmiddag 20 september organiseert hengelsportvereniging O.K.O. een schoolviswedstrijd voor de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen uit Oldebroek, Oosterwolde, 't Loo, Noordeinde en Kamperveen. Verzamelpunt is bij het Grachtenwegje in Oosterwolde t.h.v. nummer 25 (vanaf de Zwarteweg/Wittesteinsallee staat het aangegeven). De loting vindt plaats om 13:30 uur, zorg dat je dan aanwezig bent. Het vissen is tussen 14:00 en 15:30 uur en om ongeveer 16:00 uur is de prijsuitreiking.

Er is begeleiding vanuit de vereniging aanwezig om de kinderen te helpen aan de waterkant. Het verdient de aanbeveling dat er ook een leerkracht/ouder vanuit de school aanwezig is. De kinderen dienen zelf hun hengel mee te nemen. Het liefst ook een leefnet of emmer en eventueel aas of extra voer. Mocht je dit niet hebben, dan zijn er ook hengeltjes en aas aanwezig van de vereniging.

Er wordt gevist op een zo groot mogelijk aantal centimeters vis. De te winnen bekers voor de scholen worden ongeacht het aantal deelnemers per school zo eerlijk mogelijk verdeeld. Er zijn ook individuele prijzen te winnen voor kinderen uit groep 3 t/m 5 en 6 t/m 8.

Voor deze activiteit heb je geen vispas nodig.

Meer informatie: E-mailadres: info@hsv-oko.nl . Website: hsv-oko.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment