DSCF6543OLDEBROEK - Vrijdag 25 augustus wordt de nieuwe presentatiegids 2017/2018 van OWIOS weer gepresenteerd en het eerste exemplaar van de 16e editie wordt deze keer overhandigd aan het OWIOS-echtpaar Hannes en Pee Tichelaar.

De familie Tichelaar is een echte OWIOS-familie. Hannes heeft zelf in de jaren ‘50 gevoetbald bij OWIOS en ook hun vier zonen Henk, Gerrit-Jan, Aalt en Joop en kleinzoon Marcel hebben bij de “Greunen” gespeeld.

Achterkleinzoon Sem van 1 jaar was vorig jaar het jongste lid van OWIOS en daardoor hadden ze vier generaties Fam. Tichelaar als lid. Daarnaast heeft deze familie zich op andere manieren verdienstelijk gemaakt voor de vereniging o.a. als kantinemedewerker, grensrechter, scheidsrechter of als trainer/leider.

De bijeenkomst begint om 16:00 uur. Na een kort welkom zal door de voorzitter van de presentatiegidscommissie, Arno Klein, het eerste exemplaar overhandigd worden aan de familie Tichelaar. Dit jaar heeft de gids als thema familie en wordt iedereen van klein naar groot meegenomen binnen de OWIOS-familie, de kantine-vrijwilligers komen aanbod, presenteert de nieuwe selectie zich en wordt met de trainer Guido Vlierhuis vooruitgekeken naar komend voetbalseizoen en als extra zijn er speciale prijsvragen voor de jeugd met als prijs een mooie OWIOS-bal!

Na deze officiële overhandiging is het tijd om de traditionele fototaart aan te snijden en kunnen alle aanwezigen de nieuwe presentatiegids zelf inkijken. Hierna is er tijd voor een hapje en drankje en een gezellig samenzijn.

Nieuwsgierig naar de nieuwe presentatiegids! Alle leden, sponsoren en genodigden zijn van harte welkom om de presentatie bij te wonen in het clubgebouw op sportpark Bovenmolen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment