fietsen

HATTEM - Op dinsdag 15 augustus wordt de jaarlijkse Vadesto-Klimrit voor wielrenners gehouden met het startpunt op de Burgemeester Honcooplaan. Door de zware hellingen in het parcours is dit een unieke wielerwedstrijd in dit overwegend vlakke land. De deelnemers komen vanuit het hele land om op dit zware parcours de strijd aan te gaan met andere wielrenners.De start van de jeugd van 8 en 9 jaar en de categorie van 11 en 12 jaar is om 17.30 uur en de C-rijders (12 tot en mer 15 jaar) starten om 18.00 uur.

Natuurlijk alles onder aanmoediging van hun supporters. De snelle renners, de A- en B-rijders, starten om resp. 19.00 uur.Inschrijving staat voor iedereen open met een licentie.

De uitslag telt mee voor de zomeravond-competitie van de gezamenlijke wielerclubs uit de grotere regio.Bezoekers en supporters worden verzocht zoveel mogelijk per fiets te komen vanwege de beperkte parkeerruimte direct bij het parcours.Organisator is Vadesto Outdoor Adventure in samenwerking met wielerclubs uit de regio.

De uitslagen komen op www.zomeravondcompetitie.info/uitslagen

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment