20622133 1211366988967845 4027579081831508854 n't LOO - Inmiddels is de maand augustus aangebroken en genieten velen nog van hun welverdiende vakantie, maar bij Stichting Circuit Oldebroek beginnen ze langzaam maar zeker warm te draaien voor de Demo Classic Wegraces die op zaterdag 26 augustus zal worden gehouden op het welbekende 'Vreecircuit'.

Vele klassen zullen aan de start verschijnen en wel vanaf de 50cc tot de 500cc categorie, ook zullen de zijspannen niet ontbreken bij deze demo classic wegraces.

Vele deelnemers hebben zich al aangemeld waaronder ook oud wereldkampioen Jan de Vries die in zijn jeugdjaren ook als deelnemer te zien was op het 'Vreecircuit'.
Ook Jan Zoombelt waarvan zijn vader mede oprichter was van de stichting zal op zijn thuiscircuit te zien zijn. Zo wordt op deze manier ook het feest gevierd mede door het 50-jarig bestaan van Stichting Circuit Oldebroek.
De CRT zal in samenwerking met het bestuur en haar vrijwilligers van S.C.O. alles in goede banen leiden en belooft dit alles weer een waar spektakel te gaan worden waarin rijders overal vandaan zullen gaan komen, zelfs binnen de grenzen van de gemeente Oldebroek .

Meer info is te vinden op: www.stichtingcircuitoldebroek.nl/Demo-classis

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment