ilona hot chocolat kWEZEP - Frans Koopman heeft zich met zijn paard Tikita-Z  gekwalificeerd voor de Nederlandse Kampioenschappen Eventing. De combinatie zal van start gaan in de klasse L Eventing klasse L. Het kampioenschap zal op 23 en 24 juni in Leidschendam verreden worden. Frans is met zijn paard tevens opgenomen in het equipe voor Gelderland.

In Wapenveld werd er, op de nieuwe outdoor baan, avonddressuur georganiseerd. Ilona Moeken ging van start in de klasse L2 dressuur. De amazone startte het paard Hot Chocolat K. De eerste proef was goed voor 213,5 punten en een 2e prijs.

De tweede proef was eveneens goed voor de 2e prijs. Hier behaalde de combinatie een score van 198,5 punten.
Dit weekend zijn Franciska van ’t Ende en haar paard Hot Girl weer van start gegaan in Oldebroek. Ditmaal gingen zij van start in het springen klasse BB en B. In de klasse BB stuurde de amazone haar paard naar een foutloze ronde en met 77,5 stijlpunten mochten ze de 1e prijs in ontvangst nemen. In de klasse B had de combinatie ook een foutloze rit, welke beoordeeld werd met 75,5 stijlpunten. Dit was goed voor de 2e prijs.

Caroline Veluwenkamp ging van start op het concours in Doornspijk. Ze kwam met haar Indigo uit in de klasse B. In de eerste proef behaalden ze voor de proef 205 punten, wat goed was voor de 2e prijs. In de tweede proef behaalde de combinatie een 1e prijs met 204 punten.
Lindy Rook reisde af naar het concours in Nieuwleusen. De amazone ging met haar Hiphop van start in de klasse M2 dressuur. De combinatie wist beide rubrieken op naam te schrijven. De proeven waren goed voor 197.5 en 199.5 punten.
In Olst werd er dit  weekend gesprongen. Esmay Schaftenaar kwam met haar H.S.E. Grand Slam uit in de klasse B. Ze reden een foutloos parcours en ontvingen 82 stijlpunten. Hier werd de rubriek mee op naam geschreven.

Gisteren was, na een periode van intensief trainen, het debuut van het M-viertal. Het viertal bestaat uit: Kristel van Norel met Fleur, Kirsten van den Berg met Eycatcher, Laura Spronk met Urieka en Annelise Boeve met Caprice. De commandant van dit viertal is Dineke van Norel. Er werd in Steenderen een mooie proef neer gezet. Dit was goed voor een 1e prijs met 67,33%. Een mooie voorbereiding op de Gelderse kampioenschappen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment