Miss Djessica Pleiter IMG 4668A 50WEZEP - Wezep krijgt weer een wielerkoers in 2014. Dinsdag 20 mei klinkt om 17.15 uur op de Kerkweg eerst het startschot voor een dameswedstrijd over 60 km en om 19.00 uur gaan de eliterenners van start op het 'rondje' Kerkweg, Boterakkers, Klimopstraat en Kalmiastraat. De organisatie is in handen van Wielervereniging De IJsselstreek, in samenwerking met de Stichting Sport Promotion. Supersponsor is Lodewijk Assurantiën met vestigingen in Wezep en Heerenveen. Wielermiss is het kassameisje van Formido Wezep, de 24 lentes tellende Djessica Pleiter uit Oldebroek.

 Djessica is geboren in het Sophia ziekenhuis in Zwolle en opgegroeid in Oldebroek. In Elburg ging ze naar de middelbare school om vervolgens als telefoniste, receptioniste, kassière aan het werk te gaan bij Formido Wezep. Samen met haar vriend Marcel Tichelaar heeft Djessica een half jaar geleden een huis gekocht in 't Loo. De grootste hobby van de goedlachse Djessica is (portret)fotografie. In haar vrije tijd pakte ze vaak de fiets. Zo heeft ze ook meegedaan aan de Toer de Dellen, een fietsactiviteit voor KiKa.

Djessica zegt er 'écht zin in' te hebben om een keer als miss bij een wielerkoers actief te zijn. Het lange haar van de miss wordt speciaal voor dit evenement verzorgd door Angelique van Lohuizen van HairSunsation, Ina Mol van beautysalon Calliste verzorgt de make-up en Djessica wordt gekleed door Qinn Womenswear (Zwolle).

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment