DSCF1999

OLDEBROEK - Op verzoek van de gemeente is het tenniscomplex overgenomen door de vereniging Kulturhus de Talter. De nog aanwezige leden van de tennisclub worden ondergebracht bij de gymnastiekvereniging S.O.S. Oldebroek. S.O.S. is bereid gevonden om de kar te trekken voor wat betreft de administratieve kant, omdat de tennisvereniging geen kans meer zag een bestuur op de been te houden. Voor het financiële gedeelte en het onderhoud van het complex is het Kulturhus verantwoordelijk.

Foto's Jan van de Pol

De laatste jaren is aan het onderhoud van het complex nauwelijks iets gedaan en ligt het er vrij verwaarloosd bij. Daarin wordt de komende tijd verandering in gebracht. Een bedrijf is bezig de 3 banen weer bespeelbaar te maken voor de komende jaren. Verder zal aan de directe omgeving de nodige aandacht worden besteed.

Adviseur Jan Schreurs van het Kulturhus de Talter, voorzitter Peter van Hattem van S.O.S. en Bart Zwiers, beheerder van het Kulturhus, gaan zich met de nodige vrijwilligers gaan zich volledig inzetten om er weer een toonbaar geheel van te maken.

Wat valt er de komende tijd zoal te verwachten? Peter van Hattem wil graag oude leden weer terug zien te krijgen en uiteraard zijn nieuwe leden ook van harte welkom. Verder wil hij deze zomer een actie op touw zetten samen met Bart Zwiers om iets te betekenen voor de jeugd in samenwerking met ‘Goed Bezig Oldebroek’. De RABO-bank is bereid een gedeelte van deze actie te sponseren.

Belangstelling? Neem contact op met Peter van Hattem tel. 06 - 38935702 of mail naar: peter.van.hattem@hetnet.nl 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment