owios logo

OLDEBROEK - Op vrijdag 26 mei (dag na Hemelvaartsdag) organiseert vv OWIOS voor de 8e keer haar Voetbal Vrienden Toernooi. Dit toernooi is bestemd voor vrienden, buren, kennissen, collega’s, en bedrijven die een dag vol voetbalplezier willen beleven. Het toernooi zal aan het einde van de ochtend van start gaan, en nog zijn er diverse andere dingen die dag zoals een grote pan. Tegen het eind van het toernooi zal de DJ beginnen met draaien zodat er na het toernooi de mogelijkheid is om nog eens rustig de middag te bespreken.

Het is een 7 tegen 7 voetbaltoernooi op een half veld met 1 keep(st)er en 6 veldspeel(st)ers). Het mag een team zijn van maximaal 10 speel(st)ers).

Het is een toernooi voor heren, dames en gemengde teams vanaf 15 jaar en ouder. Bij voldoende damesteams is er een apart toernooi voor de dames.

Kortom een gezellige dag om met je vrienden, familie, kennissen of als bedrijf zijnde er een groot, sportief en leuke toernooi dag van te maken en er naderhand een gezellige avond van te maken op Sportpark Bovenmolen!!

Opgeven voor dit toernooi door een mail te sturen naar toernooicommissie@owios.nl, hierin vermeld je contactgegevens, teamnaam en het aantal spelers. Aan dit toernooi zijn geen inschrijfkosten verbonden. Inschrijven kan tot uiterlijk 7 mei.