OLDEBROEK - Op vrijdag 30 mei 2014 (dag na Hemelvaartsdag) organiseert OWIOS voor de 5e maal het Vriendentoernooi. Dit toernooi is bestemd voor vrienden, familie, kennissen, collega's, bedrijven die een dag vol voetbalplezier willen beleven. Het toernooi zal aan het begin van de middag van start gaan en nog omlijst met tal van activiteiten met onder andere de grote pan. Tegen het eind van het toernooi zal de DJ beginnen met draaien van diverse plaatjes, zodat er na het toernooi de mogelijkheid is om nog eens rustig de middag te bespreken.

Het is een 7 tegen 7 voetbaltoernooi op een half veld (1 keep(st)er en 6 veldspeel(st)ers). Het team mag maximaal bestaan uit 10 speel(st)ers. Het toernooi is bestemd voor heren, dames en gemengde teams vanaf 16 jaar en ouder. Bij voldoende damesteams is er een apart toernooi voor dames.

Kortom een gezellige dag om met je vrienden, familie, kennissen of als bedrijf zijnde er een groot, sportief en leuke toernooi dag van te maken en om er naderhand een gezellige avond van te maken op sportpark Bovenmolen!!

Opgeven voor dit toernooi kan via een inschrijfformulier te downloaden van de site OWIOS.nl -> evenementen -> vriendentoernooi of een mail te sturen naar gerjanhul@hotmail.com. Aan dit toernooi zit een kleine vergoeding per team vast, dat is 20,- Euro per team. Het inschrijfformulier kan tot uiterlijk 10 mei 2014 worden ingeleverd. Voor een directe link naar het inschrijfformulier:

http://owios.nl/files/UitnodigingVriendentoernooi.doc

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment